Algemene voorwaarden

Reserveren:

Na bevestiging van uw reservering via mail, wordt gevraagd een voorschot van 50 euro te storten binnen de 5 werkdagen. Dit kan via overschrijving met als vrije mededeling de vermelding van uw naam + datum en startuur van uw reservering, via rekeningnummer BE42 9731 2265 8554 op naam van Davina Van Keirsbilck. 

Met dit voorschot wordt uw reservering definitief bevestigdWij sturen geen herbevestiging meer na ontvangst van het voorschot. Bij eventuele niet-ontvangst nemen wij altijd eerst contact op vooraleer wij het tijdsblok terug vrijgeven.

Annulaties:

Deze dienen minimum 7 dagen op voorhand te worden doorgegeven om uw voorschot te kunnen recupereren, of om de opname van uw cadeaubon opnieuw te kunnen inplannen.

Cadeaubon:

Cadeaubonnen zijn geldig voor 1 jaar vanaf datum van uitgifte. Deze geldigheidsduur kan niet verlengd worden.
Opname van een bon gebeurt steeds na afspraak. Denk er ook aan om uw afspraak tijdig te maken, dus ruim voor het vervallen van de geldigheidsduur van uw bon. Wij kunnen immers geen lastminute beschikbaarheden garanderen.
Cadeaubonnen zijn niet terugbetaalbaar en niet inwisselbaar voor geld.
Bij het niet komen opdagen op uw afspraak zonder voorafgaandelijke tijdige verwittiging, zijn wij genoodzaakt uw cadeaubon ongeldig te verklaren voor gebruik in de toekomst.
Eventuele annulatie van uw afspraak dient ook hier minimum 7 dagen op voorhand te worden doorgegeven, om zo de bon opnieuw te kunnen inplannen op een latere datum binnen de geldigheidsduur van uw bon.